2sday2 speelt op ThanksLiving, hèt familie zomerfestival in Almere

Ook wij zijn van de partij op ThanksLiving. Wij steunen dit fantastisch goede doel van harte door hier belangeloos te gaan spelen. Hou het programma van “Stichting Vakjoe!” en onze agenda in de gaten om ons niet te missen!

Stichting Vakjoe!

Stichting Vakjoe! organiseert op zaterdag 6 juli 2019 op en rondom het strand van Almere-Haven voor de tweede keer ThanksLiving, hèt familie zomerfestival waar jong en oud ogen en oren te kort komt om te ontdekken, te beleven en te genieten van al het moois dat Almere te bieden heeft. Toegang is GRATIS.

ThanksLiving vloeit voort uit de jaarlijks, door Stichting Vakjoe! georganiseerde strandbarbekjoe ‘Teentje knoflook kipsaté’ om de geboortedag van haar geestelijk vader te vieren. Wat 6 jaar geleden begon als een beladen dag groeide uit tot een gezellig dagje strand met het hele gezin.

Kunst-, cultuur-, theater-, dans-, muziek en sportaanbieders vormen de basis van het festival. Met een gevarieerd programma vol activiteiten, voorstellingen, optredens, workshops, demonstraties, entertainment, muziek en natuurlijk een hapje en een drankje moet ThanksLiving de zomerdag worden waar iedereen zich al ver van tevoren op verheugd om samen met vriendjes, vriendinnetjes en familie naar toe te gaan.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.