We hebben weer een 2e zangeres

CharlotteHet is de laatste tijd wat stil geweest hier op onze pagina. Maar dat betekent niet dat er niets gebeurt.
Zoals jullie weten zijn we al een lange tijd opzoek naar nieuwe vocalen. Vele auditanten hebben de revue gepasseerd. Eindelijk hebben we iemand gevonden die bij ons past. En waarmee we toe werken naar aankomende optredens. Zij zal zichzelf hier aan jullie voorstellen.
Mijn naam is Charlotte. Ik ben 55 jaar jong. Toen ik klein was zong ik de hele dag, als er mij gevraagd werd maak een liedje over opa’s bril dan bedacht ik ter plekke een liedje. Muziek is mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader drumde in een band en mijn moeder speelde piano. Muziek en zingen is mijn veilige haven, daar kan ik echt mezelf zijn.
Ik ben ontzettend blij dat ik onderdeel mag uitmaken van deze prachtige band met een stel goeie muzikanten. Ik hoop op heel veel optredens en dat het publiek net zoveel lol en energie ervaart als ik heb op het podium Want wat is er nou mooier dan echt jezelf kunnen zijn. De kracht van muziek, de samenwerking, het zoeken naar mooie harmonische klanken, daar ligt mijn passie. Ik heb er zin in. ❤️
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.